Uw Server en werkplekken in goede handen

Server, computer, laptop, printer, tablet en smartphone; uw bedrijf is er van afhankelijk. Beheer en onderhoud staat garant voor probleemloos functioneren van uw systemen. Wij leveren, installeren, configureren en beheren uw ICT systemen volgens de nieuwste ontwikkelingen. Wij zorgen dat ‘het gewoon werkt’ en probleemloos blijft werken. Naast periodiek onderhoud en gewenste aanpassingen of uitbreidingen zijn wij ook altijd bereikbaar met onze Servicedesk.

Voor het midden en klein bedrijf (MKB) bieden wij u de mogelijkheid om computerproblemen voor u op te lossen. Wij kunnen u door middel van remotebeheer op afstand helpen met uw probleem of onze vakspecialisten naar u toe sturen voor een oplossing op locatie.

Remote

In de meeste gevallen zijn de voorkomende problemen direct op te lossen door middel van onze “remote” service. Wij kunnen vanaf onze winkel in Avenhorn uw computer direct overnemen. Zo bespaart u hoge voorrijkosten en profiteert u van een lager tarief.

On site

Indien u problemen ondervindt op locatie, die niet via remote beheer zijn op te lossen, kunnen wij u de mogelijkheid bieden om op locatie bij u langs te komen. Wij kunnen dan ter plekke de problemen die ondervonden zijn analyseren en vervolgens verhelpen.

Buiten deze diensten kunnen wij u ook de mogelijkheid bieden om een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Wij kunnen dan voor een vast laag tarief op locatie komen. U profiteert van kortingen tot wel 20% indien u een onderhoudscontract bij ons afsluit.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek over de mogelijkheden van een onderhoudscontract.

    Bedrijfsnaam (verplicht)

    Contactpersoon (verplicht)

    Emailadres (verplicht)

    Omschrijving van uw situatie