Werken bij VDB Computers is bijzonder. We besteden veel aandacht aan de professionele en persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Van collega’s verwachten we een diepgaande betrokkenheid bij ons bedrijf en onze projecten.

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar de juiste experts en professionals! Ben jij een ervaren professional op het gebied van Open Source / VoIP / Systeembeheer / Web Development ? Of ben jij een ambitieuze starter die ons team graag wil versterken?

Bij VDB Computers krijg je de ruimte je te specialiseren binnen een collegiale en open bedrijfscultuur. We bieden een dynamische omgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen. Op professioneel zowel als op persoonlijk vlak. Naast een leuke, zelfstandige en afwisselende baan bieden we een goede werksfeer en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Vacature systeembeheerder – Fulltime

Wij zoeken een gedreven en enthousiaste ICT Specialist die ook op creatief niveau kan meedenken aan huidige en toekomstige producten. Als Specialist maak je deel uit van een klein team van specialisten. Naast presteren staan plezier in het werk en persoonlijke ontwikkeling voorop.

Functie

Als Systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer van de systemen (inclusief switches/routers/wifi) en servers van onze klanten. Jouw doel is om alle systemen veilig operationeel te laten zijn en te houden, zodat de bedrijfsvoering te allen tijde door kan gaan. Een belangrijk onderdeel van het werk is de documentatie van werkzaamheden en opstellen van een verbeterplan voor de klant. Daarnaast los je ICT gerelateerde storingen op.

Profiel

  • ICT Opleiding is geen verplichting, wij hechten meer waarde aan IT Kennist
  • Kennis van routers, Windows Server software, Synology/Qnap NAS, HyperV, Exchange, Office365 en netwerken.
  • Je woont in Avenhorn/De Goorn of maximaal 20 km afstand.
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wij bieden

  • een uitdagende functie met je eigen verantwoordelijkheden
  • avontuur om mee te bouwen aan een sterk groeiend bedrijf met grote ambitie
  • prettige werkplek met inspirerende en ervaren collega’s in De Goorn
  • wij investeren in jou door training en persoonlijke coaching
  • aantrekkelijk salaris en voorwaarden, passend bij wie je bent en wat je kunt.Herken jij jezelf in dit profiel? Om op deze vacature te reageren verzoeken wij je om je CV te sturen naar jeroen@vdbcomputers.nl  Aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure kun je opvragen bij Jeroen van den Boogaart via telefoonnummer: 0229-544704.