Loading...
Home » Service Contracten

Een grote bron van ergernissen is het niet werken van de automatisering binnen bedrijven. Wij van VDB Computers willen daar op inspringen met het Service contract. Met het Service contract willen wij voor u een extra man binnen uw bedrijf creëren. Een extra man, die uw automatisering nauwlettend in de gaten houdt. Indien er problemen zijn kan het zijn dat extra ‘personeel’ deze problemen zo snel mogelijk voor u oplost. Dit alles willen wij voor de klant op een wel zo voordelige manier oplossen, normaal kost een extra personeelslid binnen uw organisatie handen vol met geld.

Service contract: Uw extra man met VDB Computers

Het service contract is speciaal in het leven geroepen voor bedrijven die de automatisering volledig uit handen willen geven. Wat houdt het in? Bijna elk bedrijf kan al niet meer zonder één of meer computers. In de meeste gevallen zijn deze computers ook via een netwerk met elkaar verbonden, zodat ze gezamenlijk bijvoorbeeld een printer of een internetverbinding kunnen delen. Dit vergt natuurlijk enig onderhoud: nieuwe gebruikers in uw netwerk, uw computers virusvrij, de aanschaf van nieuwe apparatuur. Er zijn allerlei werkzaamheden voor een systeembeheerder, maar dit is niet voldoende om iemand speciaal hiervoor in dienst te nemen. Daarom geeft VDB Computers u de mogelijkheid om een systeembeheerder te leveren, die op afroep beschikbaar is en u dan uit de problemen helpt.

Waarom een service contract?

Wij hebben het service contract in het leven geroepen om organisaties zelf te laten beslissen wat zij voor ondersteuning willen.

Service contract

Dienst Prijs p/m Eenmalig
Service contract particulier € 9,95 Gratis
Service contract per pc/laptop € 10,00 Gratis
Service contract per tablet/smartphone € 5,00 Gratis
Service contract server/nas € 50,00 GratisTarieflijst bijgewerkt op 22-03-2023

Genoemde bedragen exclusief 21% B.T.W.

Ga naar de bovenkant