Loading...
Home » Online Back-up

Al mijn gegevens kwijt ‘Dat overkomt mij niet’

U weet als geen ander ‘ik kan mijn bedrijf niet runnen zonder gegevens en bestanden’. Maar toch denkt u ‘dit overkomt mij niet, alles kwijt’.

Een brandje in uw bedrijf of thuis. Een harde schijf die spontaan crasht of een computer die verdwijnt bij een inbraak. Allemaal omstandigheden die roet in uw eten gooien, want in de praktijk gaat het helaas vaak anders.

Met Back-up Online van VDB Computers raakt u nooit meer uw bestanden kwijt. Uw documenten veilig opgeslagen met een dubbele back-up. Zo haalt u altijd eenvoudig uw verloren bestanden terug. Tot zelfs 7 verschillende back-up versies! U maakt zich geen zorgen meer.

 

Voor de Back-up dienst van VDB Computers wordt er gebruik gemaakt van Ahsay, dit is een zeer stabiel en gebruiksvriendelijk pakket. De software draait op de achtergrond mee zonder veel resources van het systeem te trekken. Tevens wordt er na elke back-up een email verstuurd naar het aangegeven email adres. Ook monitoren wij de back-up regelmatig zodat u verzekerd bent van een perfecte backup.

Betrouwbare Back-ups bij VDB Computers

NB: Bij overschrijding van de oorspronkelijk bestelde back-up capaciteit wordt u automatisch op de hoogte gehouden van de status via uw email.

Online Back-up

Dienst Prijs p/m Eenmalig
Online Backup particulier (Urbackup) 100 GB per pc € 9,95 € 50,00
Online Backup Zakelijk (Urbackup of NAS) 100 GB per pc € 19,95 € 50,00
Online Backup Zakelijk (Urbackup of NAS) 500 GB per pc € 35,00 € 50,00Tarieflijst bijgewerkt op 21-03-2023

Genoemde bedragen exclusief 21% B.T.W.

Ga naar de bovenkant