Ervaart u problemen met uw computer of heeft u andere softwarematige problemen waar u zelf niet uitkomt? Dan bieden wij u onze “hulp op afstand” service. Met deze service kunnen wij u snel en eenvoudig van dienst zijn vanaf onze locatie in Avenhorn.

Vaak zijn er softwarematige computerproblemen, die voor u een ramp betekenen, maar voor ons soms snel op te lossen zijn. Dit kan meestal door een telefoontje met één van onze medewerkers verholpen worden. In sommige gevallen echter is de situatie telefonisch niet goed in te schatten. Vroeger kwam er dan iemand langs, die het probleem op locatie kwam oplossen. Maar dit hoeft nu niet meer! Met onze hulp op afstand service kunnen we uw problemen oplossen, alsof we er persoonlijk zijn. Dit is aanzienlijk voordeliger en kost veel minder tijd.

Hoe werkt het?

Alvorens u gebruik kunt maken van deze service is het belangrijk dat u een internetverbinding heeft. Mocht u door technische redenen geen internetverbinding hebben, dan is het voor ons niet mogelijk om u op afstand van dienst te kunnen zijn. Heeft u wel internet, maar geen verbinding? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met 0900-2255832. Daarnaast is het belangrijk dat u telefonisch contact met ons opneemt, zodat wij u kunnen begeleiden tijdens de hulp op afstand.

Mits u telefonisch contact heeft met één van onze medewerkers, verzoeken wij u om via de knop aan de rechterzijde van onze site “Klik hier voor hulp op afstand” te downloaden. Dit is een klein bestandje, die een beveiligde verbinding stabiliseert met één van onze computers. Als u op het icoontje van het programma klikt dan zal het programma de verbinding maken en krijgt u daarna een bevestiging, zodat u weet dat er daadwerkelijk een verbinding is opgezet. Het programma word NIET op uw computer geïnstalleerd en kunt u dus meteen laten uitvoeren. Nadat u de bevestiging heeft gekregen, kunnen wij het probleem opsporen en verhelpen terwijl u meekijkt.

Nadat het probleem is opgelost kunt u simpelweg het programma afsluiten en/of verwijderen en wordt de beveiligde verbinding weer verbroken.