Loading...
Home » Hosting

Wil je jouw website publiceren? Dan heb je webhosting nodig: het huren van een stukje schijfruimte op een server. VDB Computers helpt jou graag met het vinden van de juiste webhostingoplossing. Wij begrijpen dat die makkelijk en snel moet zijn. Daarom zorgen wij voor het beheer en onderhoud van de server. Zodat jij je weer kunt focussen op je ambities.

VDB Computers is de partner voor uw professionele hosting oplossingen. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van hosting hebben wij de meest gebalanceerde webhostingpakketten voor je samengesteld, zodat er voor iedereen een passende oplossing voor hosting aanwezig is. Wil je meerdere websites hosten op 1 webhostingpakket? Dan is webhosting professional de juiste hostingoplossing voor je.

Wij voeren al onze diensten uit in eigen beheer en bezitten in diverse datacenters in Nederland eigen servers waar jouw website en diensten draaien. Dit heeft als voordeel dat je niet afhankelijk bent van derde in geval van storingen of calamiteiten. Tevens worden onze servers redundant uitgevoerd dit betekend dat je data altijd op meerdere servers staat.

Hosting

Dienst Prijs p/m Eenmalig
Hosting Basic (1GB/50GB/Mysql:3/MB:10) € 9,95 € 25,00
Hosting Lite (500MB/20GB/Mysql:1/MB:5) € 7,50 € 25,00
Hosting Pro (50GB/100GB/Mysql:10/MB:onb) € 25,00 € 25,00Tarieflijst bijgewerkt op 21-03-2023

Genoemde bedragen exclusief 21% B.T.W.

Ga naar de bovenkant