Ook op het gebied van apple apparatuur kunnen wij u zeer goed van dienst zijn, Of het nu om een iphone, macbook, imac, apple TV of Mac Server gaat. Geen probleem is ons te moeilijk. Ook repareren wij defecten aan uw Apple apparatuur zoals, defect scherm, slechte accu, beschadigingen enz.

Snelheid:

Er is niks erger dan uw geliefde apparaat een lange tijd te moeten missen.Wij zorgen ervoor dat uw apparaat snel en vakkundig gerepareerd wordt.

Inkoop/Verkoop:
Wij verkopen alle nieuwe Apple producten die er op de markt te verkrijgen zijn. Deze zijn bij ons te bestellen en hebben een levertijd van 1 á 2 werkdagen. Wilt u dat wij de computer gelijk instellen zodat u er gelijk mee kunt werken? Dan kunnen wij gelijk de gewenste software installeren of uw email instellen. Wilt u een nieuwe computer bestellen en wilt u van uw oude Apple af, dan kunt u deze bij ons inwisselen. Wij kopen oude, maar ook defecte apparaten in. Heeft u hier interesse in? Neem contact met ons op om erachter te komen wat uw apparaat nog opleverd.

Wij bieden meer..
VDB Computers biedt meer service, klantvriendelijkheid en is snel en betrouwbaar. Wij gaan verder waar de andere (grote bedrijven) ophouden en dat scheelt u geld en tijd.
Kan uw apparaat niet gemaakt worden bij de concurrent? Wordt uw apparaat total loss verklaard? Bij ons niet! In de meeste gevallen zijn deze apparaten nog gewoon te repareren.